[Meny]

Behandling av personuppgifter

På den här sidan hittar du information om hur vi behandlar personuppgifter. Om du har frågor angående dina personuppgifter, vill hämta ut uppgifter vi har om dig eller begär borttagning av dina data skriv oss till info@coderdojonkpg.se.

Hemsida

Vi använder Google Analytics för att utvärdera besökstatistik på hemsidan. Ditt besök anonymeriseras och inga personuppgifter sparas i samband med detta. Persondata sparas dock om du skickar in ett av formulären som är länkande från hemsidan (se nedan).

Medlemsregister

Som förening för vi ett register över alla medlemmar i föreningen. Personuppgifter som sparas är namn, personnummer, mailadress, telefonnummer. Detta bland annat för att kunna kalla alla medlemma till föreningsstämmor. Data raderas senast 180 dagar efter medlemskapet har avslutats.

Bilder från dojos

Vi förbehåller oss att ta kort på dojos. Bilderna kan komma att användas i marknadsförande syfte på föreningens facebook, instagram och hemsida samt tryckt material. Deltagarna ger sitt samtycke till det vid anmälan. Vill man inte var med på bild ska man säga till coacherna på dojon vid incheckningen. Bilder raderas på förfrågan.

Deltagarlistor

Vi spara listor över vilka som har deltagit på våra dojos och andra event. Detta för att föra statistik på hur många gånger enskilda person deltagit under ett år, hur många personer som varit på våra dojos, samt fördelning i ålder och kön. Data kan tas bort på förfrågan eller efter senast 10 år.

Coachansökningar och andra formulär på hemsidan

Vi använder Google Forms för att hantera ansökningar av nya coacher och i samband med anmälan till vissa event. Persondata som samlas in i samband kan omfatta namn, mailadress, telefonnummer. Senast efter två år raderas svaren eller så anonymiseras svaren så att det inte längre går att identifera personen.

Anmälan för coacher

Vi för en lista över vilka som är coacher. Detta för att hålla koll på vilka personer som kommer att delta på våra dojos under nuvarande år, samt kunna kontakta dem vid behov. Coacher har möjlighet att få reda på hur många dojos de gått på och föreningen har möjlighet att se vilka som varit coacher och när. Anmälningslistan för innevarande termin är tillgänglig för alla coachmedlemmar. Senast ett år efter terminen är slut flyttas anmälningslistan för en termin så att den endast är tillgänglig för styrelsen. Data raderas på förfrågan att bli borttagen.

Övriga tjänster vi använder

  • Badgecraft: Deltagare ska kunna utmana sig själva och få badges och se hur mycket de lärt sig. Det är också så att coacher lättare ska kunna se vad som deltagarna redan kan. Deltagare i gruppen och coacher som jobbar med badges har tillgång till gruppen och kan se användernamn, mailadress och vilka badges någon har fått. För att ta bort data kan du radera ditt konto på Badgecraft.

[Footer]